Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Atletsko društvo Bled

RIKLIJEVA 13
4260 BLED
 
tel: 041 295 136
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.adbled.si

TRR; SI 56 03139-1000291677 (IME BANKE: SKBASI2X, REFERENCA:  00  2016)

Davčna številka: 66083982, Matična številka: 2141850000

 

 

 GLAVNI TRENER:

 
Robert Bogožalec - 041 295 136 -  ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )   
 
 
Robert Bogožalec - predsednik - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Timotel Žvegelj - tajnik - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vanja Fister Finžgar - blagajnik 
 
Upravni odbor:
Robert Bogožalec, Timotel Žvegelj, Nuša Gorjanc, Maja Pristavec, Špela Eržen 

Spoštovani  

Vsakdo od nas 0.5 % dohodnine avtomatično prispeva v proračun SLO. To lahko spremenite tako, da to namenite nevladnim organizacijam, kamor spada tudi Ad Bled. Čas za to  je do konca leta 2016.

KAKO TO STORITE

Najprej se odločite za do največ pet organizacij, ki jim boste namenili skupno 0,5 % odstotka vaše dohodnine. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu. Zato je donacija za vas brezplačna. Z donacijo pa boste omogočili, da bodo nevladne organizacije prispevale h kakovosti bivanja v naši družbi.
Nato izpolnite svoje podatke in podatke organizacij v za to namenjen obrazec. To lahko storite na več načinov. V obrazcu določite, koliko boste namenili posamezni organizaciji – skupno največ 0,5 %.

Sporočite vašo odločitev

Sporočite, komu boste namenili 0,5 % dohodnine na naslednje načine:
1. Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.
ALI
2.
Natisnite obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.
ALI
3.
Poiščite do največ pet nevladnih organizacij, ki so vam pri srcu, na spletu. Na njihovih spletnih straneh boste zagotovo našli podatke ali pa poseben gradnik, ki vam omogoča izpolnitev podatkov. Natisnite obrazec, ga podpišite in pošljite na finančni urad.